Медвеђа: Никола Младеновић најбољи спортиста у 2019. години

Loading

МЕДВЕЂА – На седници Скупштине Спортског савеза општине Медвеђа додељене су награде за најбоље појединце и клубове у спорту, натериторији општине Медвеђа у 2019. години.

Свечана седница одржана је у сали Скупштине општине Медвеђа на којој су присуствовали председник општине Медвеђа Небојша Арсић, заменик председника Горан Ивановић и члан Општинског већа задужен за спорт Драган Кулић.

Комисија за доделу награда и признања Спортског савеза одлучила је да ове године додели признање за животно дело Драгану Андрејевићу Маролету (постхумно), за најуспешнију спортску организацију проглашен је Шаховски клуб “Горња Јабланица”, док је признање спортиста године припало Николи Младеновићу.

Председник општине Медвеђа Небојша Арсић је истакао да општина Медвеђа изузетну пажњу посвећује спорту и физичкој активности младих, што доказује улагањем у спортске клубове и спортску инфраструктуру, односно изградњом и унапређењем зоне спорта. „Спортисти цене тај труд и враћају нам тако што са такмичења доносе одличја и то је свима нама на понос”, закључио је Арсић.

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor