Lebane: Podeljeno 165 poklon-paketića i novčana čestitka od 20.000 dinara porodiljama

Loading

LEBANE – U Lebanu je podeljeno 165 poklon-paketa i novčana čestitka u iznosu od 20.000 dinara porodiljama. Tamara Stefanović, koordinator za populacionu politiku opštine Lebane, kaže da su ovi pokloni mali znak pažnje i brige o najmlađim stanovnicima i njihovim roditeljima. Ona ističe da je opština Lebane u rekonstrukciju starog dela vrtića uložila 10 miliona dinara, a u dogradnju objekta dvadeset miliona.

„U 2020. godini uložićemo još da bismo konačno dobili jedan savremeni objekat potpuno opremljen u kome će naši mališani vaspitači uživati. U proteklim godinama napravili smo pomake, oni su vidljivi, ali nedovoljni i zbog toga ćemo u narednom periodu, uz pomoć Vlade i predsednika Aleksandra Vučića, raditi još više, bolje i požrtvovanije da bi Lebane bilo bolje mesto za život kako bi naša deca ostala ovde, jer je to suština našeg rada“, ističe Tamara Stefanović, koordinator za populacionu politiku opštine Lebane.

Kako je ovom prilikom rečeno, opština Lebane podržavaće svaku inicijativu koja ima za cilj brigu o deci i poboljšanje uslova za njihov rast i razvoj – prenosi agencija Info centar jug.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: