Turistička organizacija Medveđe: Milan Kovinić pobednik u takmičenju za Časni krst

Loading

МЕДВЕЂА – Милан Kовинић, из Сијаринске Бање, победник је овогодишњег богојављенског пливања за Часни крст, које су трећу годину заредом у Сијаринској Бањи организовали: Црквена општина Сијаринска Бања, Специјална болница за рехабилитацију “Гејзер” из Сијаринске Бање, Туристичка организација општине Медвеђа под покровитељством општине Медвеђа. Други је до Часног крста стигао Давор Чоловић, а трећи Саша Илић. Захвалнице за учешће на манифестацији и дипломе је доделио др Небојша Арсић, председник општине Медвеђа.
У трци за Часни крст, који је у базен положио парих Сијаринско-бањски Драган Илић, учествовало је 10 такмичара. Они су препливали деоницу дугу 33 метра, која симболично представља године Исуса Христа. Манифестација је почела служењем Свете литургије поред базена у Сијаринској Бањи у присуству педесетак мештана и руководства општине Медвеђа.
Након манифестације такмичари и остали присутни су наставили дружење уз кувано вино, врућу ракију и ручак у ресторану хотела “Гејзер”, преноси Туристичка организација Медвеђе на своме сајту.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: