Bokserski klub „Arena“: Milan Stanojević na pripremama Omladinske reprezentacije

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – У организацији Боксерског савеза Србије у Бањи Ковиљачи се одржавају припреме Омладинске боксерске репрезентације Србије, које ће трајати четири недеље. Боксерски савез Србије организовао је ове припреме да би се репрезентативци Србије на време припремили за предстојеће међународне мечеве који их очекују против репрезентације Бугарске већ крајем фебруара, као и за Европско првенство које ће се одржати током августа 2020. године. Члан Боксерског клуба “Арена” Власотинце Милан Станојевић је након позива селектора Васиљевића отпутовао у Бању Ковиљачу, где ће са остатком репрезентације Србије одрадити базичне припреме.

 

„Милан Станојевић је веома талентован спортиста који је прошле године у Грузији на европском омладинском првенству освојио пето место. Његово време тек долази а свој резултатски максимум Милан би требао да оствари на Олимпијским играма у Паризу 2024. године. Поносни смо што је члан Боксерског клуба “Арена” по трећи пут добио позив селектора омладинске репрезентације Србије Драгана Васиљевића да се прикључи репрезентацији и одради базичне припреме.

Сам улазак нашег боксера у репрезентацију и могући одлазак на Европско првенство је велики успех за наш клуб. На списку селектора Васиљевића боксер из Власотинца је једини представник региона југоисточне Србије, што успех чини још већим. Надам се да ће Милан вредно тренирати, резултати неће изостати, тако да ће наш боксер после државног првенства, које ће бити у мају 2020. године путовати на европско првенство”, рекао је Милан Јовић, тренер Боксерског клуба “Арена” из Власотинца – преноси лист Власина.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor