Leskovac: Humanitarni koncert za Dejana Veselinovića 30. januara u Hali sportova

Loading

LESKOVAC – Naš sugrađanin, trideset petogodišnji  Dejan Veselinović, boluje od raka jednjaka i potrebna mu je naša pomoć! Naime, Dejanu je predloženo Konzilijarnom odlukom lekara iz Srbije lečenje u Turskoj.

Porodica nema sredstava da finansira hirurški zahvat i tok lečenja i obraćaju se dobrim ljudima da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu našem sugrađaninu Dejanu!

Dejan Veselinović, prenosi TV 4S, ima suprugu i dvoje dece koja su mu podrška i zbog kojih se bori.

Dejan ima i tešku životnu priču… Kao mali, ostao je bez oba roditelja. Njegov otac je takođe bolovao od ove surove bolesti. Njegova majka tada polazi za Beč, želeći da svojoj deci obezbedi sigurnu budućnost. Nažalost, ona je na putu doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubila život. Dejan tada ostaje sam sa sestrom. Kao vrlo mlad momak, uz pomoć najbližih srodnika, koji su mu bili neizmerna podrška, preživljava taj težak period. Dejan ni posle smrti svojih roditelja nije posustao, ostao je na pravom putu i trudio se da sebi i svojoj sestri obezbedi koliko toliko dobar život. Dejan sada, sa svojom suprugom Slađanom, ima dva sina, koji takodje apeluju na sve ljude dobre volje da se priključe ovoj akciji. Ne dozvolimo da Dejanova deca odrastaju bez oca, pomozimo Dejanu da pobedi u ovoj borbi!

Humanitarni koncert za Dejana biće održan sledeće nedelje, u četvrtak 30.01.2020. godine sa početkom u 19 časova. Koncert će biti održan u hali sportova u SRC “Dubočica”. Cena ulaza je 250 dinara. Karte možete kupiti na samom ulazu 30. januara u Hali sportova i na sledećim lokacijama u gradu:

Kris Mobil

3D Mobile Plus

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor