Leskovac: Za učenike obezbeđeno besplatno klizanje u 10 termina do 17. februara

Loading

LESKOVAC – Leskovačko klizalište, koje tokom prethodnih dana nije funkcionisalo zbog visokih temperatura, od juče ponovo radi. Za sve učenike obezbeđeno je besplatno klizanje u 10 termina sve do 17. februara, do kraja i traje zimski raspust.

Školarci koji zimski raspust provode u gradu na raspolaganju imaju mogućnost da kroz brojne raznorazne edukativne i kreativne sadržaje koje gradske institucije i ustanove nude, kvalitetno iskoriste svoje slobodno vreme. Jedan od sadržaja koji izaziva veliko interesovanje je leskovačko klizalište. Prvi termin je od 10 časova, a poslednji u 21.15.

Za sve one koji nemaju puno iskustva i ne znaju da se kreću po ledenoj površini non stop je na raspolaganju i volontersko-instruktorska služba koja će mladim klizačima u svakom trenutku pružiti svu neophodnu pomoć i dati savet kako da na najlakši mogući način savladaju tehnike klizanja.

Za malo starije koji takođe žele da oprobaju svoje sposobnosti klizanja na ledu, cena sa iznajmljenim klizaljkama je 200, a sa sopstvenim 150 dinara.

Izvor: TV Leskovac

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor