“Srbija u ritmu Evrope 2020”: Deca iz Meveđe predstavljaju Bugarsku

Loading

МЕДВЕЂА – У сали Културног центра општине Медвеђе одржана је прва проба са децом која су јануара прошла на аудицији за талентоване певаче и плесаче. Општини Медвеђа је додељена песма – If Love Was A Crime (Ако је љубав злочин) коју је на Евровизији 2016. године извела Поли Генова, певачица из Бугарске. Одабрану децу наредних пар месеци чека напоран рад са професионалним тимом из продукције.

На такмичењу, које ће се јуна одржати у Врању, млади таленти из 24 града међу којима је и општина Медвеђа – представљаће 24 европске земље, укључујући Израел и Аустралију, а оцењиваће их жири из свих градова, као и публика путем СМС порука. Према пропозицијама такмичења, с обзиром да је Врање прошлогодишњи победник, тим из тог града представљаће Србију и изводиће нумеру на матерњем језику.

Ово је такмичење, које из године у годину расте и на којем млади имају прилику да покажу своје таленте. Са изабраним представницима у наредном периоду радиће стручњаци из продукције програма, а као награду победници добијају путовање у земљу коју су представљали. Финале програма Србија у ритму Европе преносиће ТВ Прва.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: