Kulturni centar Vlasotince: Budi heroj, ostani kod kuće

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – Због кризе изазване ширењем коронавируса и забране кретања, многи музеји, позоришта и друге установе културе понудили су публици своје садржаје “онлајн” . Овој иницијативи придружиo се и Културни центар Власотинце.

За време ванредног стања, Културни центар Власотинце даје могућност да публика „Онлине“ од куће, погледа филмове, представе, концерте и остала дешавања из Власотинца забележена оком камере Небојше Илића – Илкета.

На овај начин ће, Културни центар Власотинце омогућити грађанима да уживају у одличним филмовима, представама, концертима и олакшају дане које проводе у својим домовима.

ПУТ ЈЕДНЕ НИТИ
Развијање еколошке свести, очување традиције и културног наслеђа, љубави према природи и њена заштита порука је филма који нам указује да се еколошка свест не састоји само од знања, јер знање без уверења и практичне делатности не значи много. Формирање еколошког начина мишљења започиње у најранијој младости. У планинском селу Липовица, познатом овчарском крају, пратимо живот бака Велике кроз низ еколошких, културних и традиционалних активности које омогућавају живот у здравом окружењу, што је између осталог и једно од елементарних права детета.

ПУТ ЈЕДНЕ НИТИ – https://www.youtube.com/watch?v=8DiS9WHPmlE&t=4s

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: