Opšta bolnica Leskovac: Na zvaninom sajtu nema izveštaja o pacijentima i lekarima koji su zaraženi koronavirusom!!!

Loading

LESKOVAC – Na zvaničnom sajtu Opšte bolnice Leskovac nisu istaknuti podaci o covid-19, što deluje neverovatno iako novinari saznaju da ima obolelih pacijenata i zdravstvenih radnika, među kojima su i lekari. Prema poslednjih podacima, koji su izneti na koferenciji za novinare posle sednice Opštinskog kriznog štaba, u Opštoj bolnici Leskovac leži 43 pacijenta. Od toga sedam je pozitivno na koronu, a ostalima su uzeti uzorci. Na Infektivnom leži 17, a na Grudnom 26.“

Aleksandra Nikolić, direktorka Zavoda za javno zdravlje Leskovac, kako prenosi agencija JUGmedia, među obolelima je i 10 zdravstvenih radnika, lekara. Reč je o ukupnom broju, a od 3. aprila, od poslednjeg izveštaja. Virus je potvrđen kod 8 osoba, od kojih su 3 na bolničkom, a 5 na kućnom lečenju, jer imaju lakšu kliničku sliku.

Direktor Opšte bolnice Leskovac dr Nebojša Dimitrijević je takođe na današnjoj konferenciji za novinare, saopštio da je u bolnici počelo testiranje i da su uzorci uzeti svim pacijentima i osoblju koje danas radi.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: