Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović uputio zahvalnost predsedniku Republike Aleksandru Vučiću

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић у име становника Лесковца и Јабланичког округа, менаџмента болнице и у своје име упутио је велику захвалност председнику Републике Србије Александру Вучићу поводом помоћи упућеној Општој болници Лесковац од стране Владе Републике Србије и председника Александра Вучића. Захваљујући донацији лесковачка болница сада располаже са 16 респиратора, дупло више него што је имала до данас –објављено је на званичном сајту града Лесковца.

Након пријема медицинске апаратуре, заштитне опреме и дезинфекционих средстава, градоначелник Цветановић је председнику Вучићу упутио следеће речи: „Велика помоћ која се састоји од седам респиратора, 10 монитора, новог фиксног и мобилног рендген апарата, као и заштитне опреме у виду 15000 маски, исто толико рукавица, каљача, 2000 скафандера, потребних лекова и друге опреме стигла је данас у Лесковац, у новоформирану COVID болницу.
Поштовани председниче, користим и ову прилику да Вам се још једном најискреније захвалим на свему што чините за наш народ и нашу Србију. Сви ми смо само Ваши верни пратиоци на овом тешком путу. Трудимо се и трудићемо се да из себе извучемо и последњи атом снаге, како би се изборили са овом пошасти која покушава да разори цео свет. Више пута сте поновили да Србија не зна за предају. Уверавам Вас, да ћемо се држати сваке Ваше речи и препоруке, јер Србија никада није и никада неће пристати на предају!
Из свега овога изаћи ћемо јачи, сложнији, мудрији… Победићемо вирус и градити модерну и јаку Србију.
У име свих грађана југа Србије, у име лекара и медицинског особља и у своје лично име најискреније Вам се захваљујемо на помоћи. Хвала Вам председниче од срца. До победе!“

Извор: компетан прилог објављен 13. априла на званичном сајту града Лесковца

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: