Dr Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa: Građani su pokazali jedinstvo, solidarnost i disciplinu

Loading

MEDVEĐA – Građani Medveđe su u prethodnom periodu maksimalno poštovali mere i preporuke Vlade RS i Štaba za vanredne situacije opštine Medveđa, ali i nakon ublažavanja mera, moramo biti na oprezu.

Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Medveđa dr Nebojša Arsić je u intervjuu za Radio Medveđu pohvalio disciplinu građana naše opštine, alije i naglasio da je zadovoljan ponašanjem u vanrednoj situaciji: “Građani su u ovom teškom periodu za sve, pokazali na delu jedinstvo, solidarnost, disciplinu, altruizam, patriotizam, i to je ono što Medveđu izdvaja od drugih opština. U ovom trenutku, visok stepen profesionalnosti pokazali su i zaposleni u Domu zdravlja, MUP, JKP, mediji, članovi Štaba za vanredne situacije i svi oni koji su za vreme vanrednog stanja bili radno angažovani.

Arsić ističe da će u narednom periodu početi i građevinska sezona, kao i da će polako sve institucije i privredni subjekti početi da rade, naravno uz pridržavanje svih mera što se tiče socijalnog distanciranja, higijene i zaštite.

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: