Jelena Đokić, profesorica OŠ „Osmi oktobar“:  Da. Vlasotince je na mapi Srbije, zamislite!

Loading

VLASOTINCE – Jelena Đokić, profesorica OŠ „Osmi oktobar“, koja je uveliko poznata kao izvanredan pedagog i organizator brojnih akcija, objavila je na svom FB prilog koji prenosimo u celini:

„Da. Vlasotince je na mapi Srbije, zamislite. I u ovom malom mestu rade i stvaraju divni ljudi. Ne treba nikakakav aplauz za lekare i medicinsko osoblje koji po ceo dan dežuraju da pomognu svojim sugrađanima. Oni znaju šta je Hipokratova zakletva. Među njima mnogi su moji prijatelji. Onakvi kakvi su ljudi takvi su i u poslu. Hajde da budemo odgovorni, da slušamo ljudski glas kojim ćemo zaštititi druge i sebe. Olakšajmo posao ovim divnim ljudima koji imaju svoje porodice i koji sa istom zebnjom nakon teškog posla odlaze svojim kućama brinući o svojim najbližima.
O onima koji nisu ni pokušali da se nađu tamo gde im je mesto, ne želim da dajem na značaju, jer im među ovim herojima nije mesto.

НАПОМЕНА: Пројекат – Култура и образовање у време интернета и дигиталне ере

Овај садржај део је пројекта који је суфинансирала општина Власотинце. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.“ (Уговор о додели средстава из буџета општине Власотинце)

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: