Štab za vanredne situacije Leskovac: Od 162 pristigla uzorka, 153 su negativna i 9 pozitivna

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Од 162 пристигла узорка, 153 су негативна и 9 позитивна. Према најновијим резултатима, укупан број оболелих од почетка епидемије у Јабланичком округу износи 310, у Лесковцу 205, Власотинцу 80, Лебану 9, Бојнику 12 и Медвеђи 4 – рекла је на данашњој седници Штаба за ванредне ситуације др Александра Николић, в.д. директора Завода за јавно здравље.

У складу са надлежностима, Градски штаб за ванредне ситуације усагласио је одлуке са одлукама Владе Републике Србије, и то:

  • Донета је и одлука да од понедељка, 4. маја, са радом крену шалтери за наплату ЈКП Комуналац, ЈП Дом и компаније ПВВ у Услужном центру Градске управе.
  • Једна од тачака односила се на функционисање јавног превоза на територији Града Лесковца. Донет је закључак да Одељење за комунално стамбене послове, саобраћај и инфраструктуру, на основу мишљења Завода за јавно здравље, одреди почетак рада јавног градског, приградског и локалног превоза путника на територији града Лесковца по фазама у складу са инструкцијама Кризног штаба Владе Републике Србије.
  • Штаб је обавештен о почетку рада предузећа за наплату паркирања „Паркинг и гараже Лесковац“.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor