Leskovac: Ubijena četvoročlana porodica, priveden Miloš I. (22)  

Loading

ЛЕСКОВАЦ ТВ Пинк објавила је вечерас да су у кући у центру Лесковца око 14.45 сати пронађена четири беживотна тела. Због четвороструког убиства приведен је Милош И. (22) који је, из за сада непознатог разлога, највероватније секиром, убио свог оца Предрага (1975), своју сестру, а Предрагову ћерку Ану И. (2001), која је била у поодмаклој трудноћи, затим Предрагову ванбрачну супругу Данијелу Р. (1977), и њену малолетну ћерку Сару (2008). Како незванично сазнаје Пинк, крвавом пиру је претходила свађа око поноћи. Милош се наводно посвађао са оцем око новца. Милош је тражио паре, али отац није хтео да му да и тада је Милош секиром насрнуо на маћеху, коју није подносио, затим је усмртио полусестру, па сестру, а на крају и оца. Након злочина, Милош је пресвукао горњи део одеће и позвао полицију. Како Пинк сазнаје, сви чланови ове породице су штићеници Центра за социјални рад и сви имају благи степен реатардираности, а према писању медија, Милош је лечени психијатријски болесник.

За разлику од бројне екипе лесковачких новинара, који нису успели да дођу до потпуних информација о четвороструком убиству у Лесковца, то је, изгледа, пошло ТВ Пинк. Дописник РТС из Лесковца у ударном Дневнику, међутим, није могао да потврди извештаје „ружичасте ТВ“ уз напомену да до сада није објављено никакво саопштење.

P.S

САОПШТЕЊЕ ПУ ЛЕСКОВАЦ

Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу, по налогу заменика вишег јавног тужиоца, ухапсили су М. И. (2000) из Лесковца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство. Он се сумњичи да је ноћас, у кући, секиром убио четири особе, чланове породице.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: