Bojnik: Održana sednica SO uz zaštitne maske i fizičku distancu

Loading

BOJNIK -U Bojniku je juče održana sednice SO, koja je trebalo je da bila zakazana za 17.marta, ali je zbog proglašenja vanrednog stanja i Naredbe o zabrani okupljanja na javnim mestima u zatvorenom prostoru bila odložena.

Kako prenosi TV 4S, koja redovno izveštava iz ovoga kraja, na dnevnom redu sednice našli su se se Predlog Odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta opštine Bojnik za 2019. godinu, Predlog Odluke o zaduživanju opštine Bojnik za finansiranje tekuće likvidnosti, Predlog Odluke o dugoročnom zaduživanju opštine Bojnik za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda. Ovu odluku predsedik opštine Bojnik Nebojša Nenadović ocenio je kao veoma bitnu za finkcionisanje lokalne samouprave.

Donet je i Predlog Lokalnog akcionog plana zapošljavanja opštine Bojnik za 2020. godinu i Predlog Operativnog plana odbrane od poplava za vode drugog reda na teritoriji opštine Bojnik za 2020. godinu.

Odbornici su se izjasnili  i o Predlogu Odluke o učešću građana u budžetskom procesu finansiranja projekata i aplikacije na raznim konkursima, a ovaj predlog je posebno u izlaganju obrazložio Nenadović

Odbornici su na ovoj sednici usvojili  i  Predlog Odluke o pokretanju postupka poveravanja obavljanja komunalne delatnosti gradski i prigradski prevoz putnika na teritoriji opštine Bojnik.

Izvor: TV 4S

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: