Predsednik Republike Aleksandar Vučić nenajavljeno posetio Leskovac

Loading

LESKOVAC – Velika čast za grad Leskovac i mene lično. Nakon posete Prokuplju, predsednik Vučić je svratio u Leskovac, gde je, u predivnom ambijentu etno restorana Groš, uživao u specijalitetima sa roštilja i divnoj tradicionalnoj kuhinji juga Srbije. Srbija je predivna zemlja. Naša raznolika turistička ponuda, naša hrana i netaknuta priroda juga Srbije su nešto u čemu mnogi ovog leta mogu uživati. Dobrodošli u Leskovac! – napisao je na svojoj zvaničnoj FB stranici dr Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca

O ovom događaju, JUGmedia je, uz fotografiju sa FB stranice gradonačelnika Cvetanovića, juče objavila sledeću vest,koju prenosimo u celini: „Aksandar Vučić, predsednik Srbije, juče je bio u Leskovcu, odnosno, ručao u restoranu “Groš“, bez najava medijskim kućama, a da je prvi čovek države Srbije boravio u gradu na Veternici javili su sinoć JUGmedii njeni čitaoci. Time se na svom fejsbuk profilu pre pola sata pohvalio i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

„Velika čast za grad Leskovac i mene lično. Nakon posete Prokuplju predsednik Vučić je svratio u Leskovac, gde je, u predivnom ambijentu etno restorana Groš, uživao u specijalitetima sa roštilja i divnoj tradicionalnoj kuhinji juga Srbije. Srbija je predivna zemlja. Naša raznolika turistička ponuda, naša hrana i netaknuta priroda juga Srbije su nešto u čemu mnogi ovog leta mogu uživati. Dobrodošli u Leskovac!“, napisao je Cvetanović.

Uz ručak se obave u razgovori, a o čemu su predsednik i gradonačelnik razgovarali verovatno će ostati tajna.“

Fotografija s Fejsbuk profila Gorana Cvetanovića

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: