Dr Aleksandar Rangelov, ortoped, Covid bolnica Leskovac: Hvala svim ljudima dobre volje, rođena legenda o naselju „Dubočica“

Loading

LESKOVAC – U kvartu Dubočica u Leskovcu neće se graditi dve nove zgrade, definitivna je i konačna odluka predstavnika lokalnih vlsti, a donete nakon višemesečnih protesta građana ovog dela grada na Veternici koju su smatrali da bi nove stambene zgrade narušile ekološku ravnotežu, zaklanja pogled te daje reč o „urbanističkom teroru“. Tim povodom na svom FB oglasio se čuveni leskovački dr Aleksandar Rangelov, trenutno angažovan u Covid bolnici u Leskovcu.

Evo kompletnog priloga dr Rangelova

Hvala svim ljudima dobre volje koji su razumeli našu muku i pomogli nam da pobedimo nepravdu!
Hvala Leskovčanima iz drugih naselja našega grada jer su nas podržali!
Hvala našim prijateljima iz Niša, Kraljeva, Novog Sada, Beograda i sa Stare planine koji su nam pomogli dragocenim savetima i bodrili nas da izdržimo do kraja!
Hvala svim medijima bez kojih svet ne bi čuo naš vapaj u pomoć!
Hvala dr Neši i Šembi, našim opozicionim odbornicima, koji su za skupštinskom govornicom u neravnopravnoj borbi uspeli da nametnu temu urbanističkog terorisanja naselja Dubočica!
Hvala svim članovima političkih partija opozicije jer nisu bili ravnodušni i vršili su uporan pritisak na vlast da preinači odluku.
Hvala svim članovima SNS-a, SPS-a i JS-e u kojima je proradila savest i koji su spasili naš grad od opasnog sukoba koji bi bio neminovan.
Posebno hvala uticajnim članovima SNS-a koji su odvažno i uporno godinu dana ubedjivali i na kraju ubedili gradonačelnika da stane na stranu naroda i da da prednost opštem interesu zanemarujući lični.
Hvala Vam svima u ime svih žitelja Dubočice koji me celo jutru zovu da bi mi saopštili radosnu vest! Od jutros sam se čuo sa stotinak komšija.
Mi imamo ideju da naša protestna okupljanja prerastu u nešto drugačije, u nešto veće i lepše. Neka ostane za sada tajna šta bi to moglo da bude.
12.05.2019. je rodjena legenda o naselju Dubočica!
Legenda nastavlja da živi!

NAPOMENA: Ovde pročitajte prilog agencije JUGmedia

U kvartu Dubočica u Leskovcu neće se graditi dve nove zgrade, definitivna je i konačna odluka predstavnika lokalnih vlsti, a donete nakon višemesečnih protesta građana ovog dela grada na Veternici koju su smatrali da bi nove stambene zgrade narušile ekološku ravnotežu, zaklanja pogled te daje reč ourbanističkom teroru“.

„Nećemo praviti one stambene zgrade zbog kojih su se ranije bunili ljudi, iako su prodate parcele. Razgovaraćemo s kupcima da im vratimo novac“, kazao je Cvetanović koji se, inače, i ranije, prilikom protesta, pozivao na struku u vezi sa tom lokacijom.

Zemljište na kome je trebalo da se zidaju stambeni objekti je zemljište grada Leskovca.

„Ja ne popuštam uvek na pritiske, ali ovde smo sagledali sitaciju i tamo nemamo nameru da zidamo. Već sam ponudio vlasnicima koji su kupili zemljište da im vratimo novac. Još se čeka na njihov odgovor“, dodao je Cvetanović, naglašavajući da će se u isto vreme graditi pored obilaznice u tom delu grada, ali tako da se ne smeta građanima Dubočice.

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor