Коридори Србије: Тунели „Предејане“ и „Манајле“ безбедни за саобраћај  

Loading

ЛЕСКОВАЦ- Након више провера појединих система, како кажу у Коридорима Србије, тунели “Предејане” и “Манајле” потпуно су безбедни за саобраћај. Тестирања су рађена скоро целог маја и за саобраћај је наизменично била затворена по једна трака.

Како кажу у овом предузећу, од 8. до 31. маја радили су редован сервис и тестирање опреме у тунелима “Предејане” и “Манајле” и, након техничких провера, сви безбедоносно-сигуросни системи у потпуности су поуздани и раде без икаквих недостатака.

У овом периоду наизменично смо затварали по једну цев тунела. Све је поуздано и ради без икаквих недостатака. Свим путницима се захваљујемо на разумевању и стрпљењу – наводе у саопштењу.

По једна трака је била затворена и децембра прошле године када је рађено претходно тестирање.

Деоница кроз Грделичку клисуру завршена је средином маја, чиме је окончана изградња Коридора 10. Свечано га је, уз музику и ватромет, отворио председник Србије Александар Вучић.

Отварање ауто-пута кроз Грделичку клисуру одлагано је неколико пута, а целокупан пројекат пратили су бројни проблеми – урушавања косина , промене пројекта, до константног пробијања рокова.

Фото: Бојана Антић

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor