Leskovac: Podeljeni paketi pomoći stanovnicima izbegličkih zgrada

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Данас је део пакета, који су стигли од стране Фондације Ане и Владе Дивац, подељен  становницима избегличких зграда, док ће остатак пакета помоћи намењен избеглицама бити подељен у току данашњег дана. Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић уручио је пакете становницима ових зграда.

Народни посланик у Скупштини Републике Србије Оливера Пешић обратила се и том приликом истакла: „Град Лесковац, као одговорна локална самоуправа којој је циљ добробит свих грађана, константно спроводи активности којима помаже најугроженије становништво, поготово у кризном периоду које је, надамо се, на измаку. Недавно смо поделили 2.200 пакета свим социјално угроженим лицима са територије града Лесковца, 2.838 пакета свим ромским породицама, и данас ће бити уручено укупно 765 пакета од стране Фондације Ане и Владе Дивац. Од тога је 78 пакета са храном и средствима за хигијену намењено управо избеглицама. Данас ћемо, на овом месту, тачније у избегличким зградама, уручити 48 пакета помоћи, док ће Центар за социјални рад у току дана урчучити још 20 пакета становницима зграде социјалног становања, и још 10 пакета избеглицама из Дрћевца.“

У име лица која су примила ове пакете помоћи обратила се Марија Хаџи Танчић и изразила велику захвалност Фондацији Ане и Владе Дивац и градоначелнику Цветановићу и Граду Лесковцу на помоћи и подршци – објављено је на званичном сајту града Лесковца.

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: