Srpska napredna stranka Leskovac: Cilj je da svi građani žive bolje

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Градски одбор Српске напредне странке у Лесковцу је данас преко пута Лесковачког културног центра одржао конференцију за медије. Као и обично, велики број активиста је стајало за штандом на овој локацији која је једна од многих пунктова на којима активисти разговарају са грађанима у настојању на чују глас народа.


У њихово име говорио је Владимир Бранковић: „Активисти СНС-а су данас, као и сваког дана након укидања ванредног стања, на локацијама у граду где разговарају са својим суграђанима и углавном добијају похвале на рад председника странке Александра Вучића и председника Градског одбора др сци. мед. Горана Цветановића. Грађани радо прилазе, износе похвале али у сугестије које евидентирамо, и у складу са нашим могућностима захтеве прослеђујемо на даље решавање. Циљ и програм Српске напредне странке се заснивају на тежњи да сви грађани живе боље. Док су други били неактивни, док су спавали и нису размишљали о својим грађанима, овај рад на терену и разговор са грађанима, за нас напредњаке није новина. Напротив, то је одувек један од наших приоритета.“
Бранковић је истакао да су неке странке које нису били активне годинама тек сада пред изборе појавиле, а зна се да је после њихове владавине Лесковац остао у дуговима од преко две милијарде динара. СНС је као стожер власти спровео многе капиталне пројекте: изграђено је и реконструисано 77 км нове и реконструисане водоводне и канализационе мреже, 15 нових спортских терена, 10 установа културе је реконструисано, сада имамо 26 нових и реконструисаних објеката здравствене заштите итд.
„Пошто смо уверени да ће грађани наградити ове резултате на предстојећим изборима, направили смо јасан план за даља улагања. У следећем периоду урадићемо 30 нових објеката за омладину и спорт, наставићемо са улагањем у водоводну и канализациону мрежу, успех јавних предузећа ће и даље бити приоритетан, изградња стадиона, реконструкција јавног осветљења, 110 км путева, радиће се на реконструкцији објеката установа културе.“
Данас су постављени штандови код зелене пијаце, на платоу испред главне поште, простору испред Лидла, преко пута НИС-ове пумпе у Радничком насељу, на платоу испред Лесковачког културног центра, и на другим локацијама у околини Лесковца.
Више на: https://leskovac.sns.org.rs/…/komunikacija-sa-gradjanima-je…

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: