Leskovac: Uređeljenje parkova i ulica za gradsku slavu Sveta Trojica

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Градска управа града Лесковца преко Одељења за заштиту животне средине, у сарадњи са ЈКП Комуналац, ЈКП Грделица, Одељења комуналне полиције и „Пор Вернер Вебера“ и овог викенда је наставила чишћење и уређењем града. Градска слава Света Тројица се ове године обележава сутра тако да је чишћење и уређење ужег центра града максимално интензивира и данашња акција чишћења спроведена у централном градском парку.

Др Срђан Штеровић се у име становника Месне заједнице Стојан Љубић обратио присутним медија и захвалио надлежним институцијама на добро урађеном послу уочи овог важног празника: „Поводом градске славе Свете Тројице сутра ће у градској цркви бити одржана литургија коју ће водити његово преосвештенство епископ нишки Арсеније са свештенством нашег града. Тим поводом ће се одржат и литија која ће проћи градом устаљеном трасом: Улицом учитеља Јосифа, Николе Скобаљића, Булебаром ослобођења до градског парка до градске цркве.“

Он се захвалио градоначелнику Лесковца др сци. мед. Горану Цветановићу и свим предузећима и институцијама града које учествују у овим акцијама и додао да радници ових предузећа константно раде и по лошем времену какво је било јутрос.

Извор: званични сајт Града Лесковца

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: