Leskovac: Otvorena savremena pumpa kompanije NIS u Radničkoj ulici

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Једно од највећих насеља града Лесковца изгледа много модерније и лепше јер је бензинска пумпа компаније НИС, која се налази у центалном делу Радничке улице, подигнута из темеља. Данас је уприличено свечано отварање ове савремене пумпе формата А у оквиру којег је Дому здравља Лесковац донирано гориво за возило Хитне помоћи. Том чину и пресецању врпце претходило је обраћање директора Блока продаје Алексеја Черникова и градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића.
Господин Черников се захвалио присутнима на посети као и свима који су учествовали у изградњи овог савременог продајног објекта. “Циљ овог улагања је унапређење продајне мреже наше компаније и примерно је усмерен ка нашим поштованим потрошачима. Данас је леп дан, у лепом смо друштву да отворимо један овако модеран објекат“, рекао је данас Черников великом броју окупљених становника Радничког насеља, као и запосленима у НИС-у.
Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић се захвалио НИС-у на улагању у два од четири продајна објекта у висини од 600.000 евра и додао да оваке и сличне инвестиције, које су у Лесковцу бројне, оправдавају признања попут НАЛЕД-овог сертификата за град са повољним пословним окружењем, као и другом месту на листи европских градова у које вреди улагати чувеног часописа Financial Times. Он је честитао и свим запосленима у НИС-у, посебно онима у Лесковцу којих је 30, али и становницима Радничког насеља који ће од сада уживати у пријатном и модерном амбијенту. Он је додао да град Лесковац наставља са развојем и подсетио: “Радничка и Влајкова улица су добиле нове тротоарске површине и обновљен коловоз за шта је из буџета града издвојено преко 10 милиона динара. У Влајковој улици, улици Милета Ћаловића, 27. март, Ветерничкој, Видоја Смилевског, Зејнела Ајдинија, Гаврила Принципа и Ђуре Ђаковића је урађена реконструкција водоводне мреже у вредности од скоро 60 милиона динара.
Притом је Основна школа „Вожд Карађорђе“, након три деценије, прошле године добила модерну фискултурну салу у чију изградњу је уложено 34,7 милиона динара, а у току ове године ће отпочети и реновирање зграде ове школе. Деца и млади су одувек наш најважнији приоритет па смо тако поред постојећих игралишта и паркова прошле године изградили Авантура парк у вредности од 7 милиона динара. И ту се сигурно нећемо зауставити. Са партнерима попут НИС-а који учествују у развоју нашег града ћемо наставити још јачим темпом како би сви становници нашег града имали што боље услове за живот.”

У разговору градоначелника Цветановића и директора Черникова договорено је да компанија НИС финансира уређење игралишта иза објекта пумпе у Радничком насељу.

Извор: званични сајт града Лесковца

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor