Ivica Dačić: SPS nastavlja putem Josipa Broza i Slobodana Miloševića

Loading

LESKOVAC – Leskovac je grad gde je SPS dobijao najveću podršku na svim izborima, kazao je predsednik ove političke stranke Ivica Dačić. On je naglasio da u Leskovac nije došao u kampanju, jer su rezultati koje je ostvarivao godinama dovoljan razlog za podršku naroda.

U šaljivom tonu, Dačić je istakao da je negativan na koronu, a pozitivan za sve u životu što je poželeo i građanima. Dačić je podvukao da se SPS ne stidi svog levičarskog kursa počev od Svetozara Markovića, preko Tita do Slobodana Miloševića. SPS je patiotska stranka koja ne može i neće da trguje nacionalnim i socijalnim interesima.

Socijalističke vrednosti kao što su besplatno školovanje, lečenje i pravo na rad su osnovni principi SPS-a i za njihovo ostvarenje će se uvek zalagati ova politička partija, kazao je Dačić. Bez obzira što se na lokalnim izborima idemo odvojeno, koalicija sa Jedinstvenom Srbijom  je najdugovečnija koalicija na političkoj sceni Srbije, kazao je Dačić.

Predsednik Gradskog odbora SPS-a u Leskovcu Aleksandar Đurović  kazao je da je na lokalu ova stranka pokazala da je pouzdan partner. I on je ponovio da na parlamentarnim izborima izlaze sa Jedinstvenom Srbijom, a na lokalnim samostalno. Ova konvencija održana je u kompleksu Šop Đokićeve kuće uz pristustvo članova i simpatizera SPS-a i Jedinstvene Srbije, ali i veliki broj građana.

Izvor:TV 4S

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: