Ančiki: „Beli bor“ 70 odsto proizvodnje izvozi

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Столарско трговинска радња Бели бор се бави прерадом дрвета, израдом делова у масиву, комодног намештаја, кухињских и трпезаријских столова, клуб столова и сетова и израдом кревета и то од масивног дрвета и медијапана, и 70 одсто својих производа извозе у Грчку, Бугарску, Црну Гору.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић посетио је ову компанију у насељу Анчики и рекао: „Од накадашње мале радионице од неколико запослених, Бели бор је израстао у модерно опремљени погон са 60 радника, савременим машинама и стручним кадровима у области обраде дрвета.

Поштовани новинари, последњих неколико дана имали сте прилику да пропратите и нашим суграђанима пренесете посете великом броју привредника и пољопривредника нашег града и околине. И то је само делић мора приватног предузетништва Лесковца. Подсетићу вас да смо и претходних година посетили бројне лесковачке предузетнике, чак и сам не знам тачан број. Анчики постаје све развијенији и развијенији.“

Власник ове фирме Синиша Симоновић, захвалио се градоначелнику на посети и истакао да му је драго што му син и снаја помажу у раду и што ће наследити породичан посао.

Извор: званични сајт града Лесковца

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: