Agencija za odnose sa javnošću, marketing i komunikacije “Reputacija”

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Организовање специјалних догађаја једна је од области односа са јавношћу јер се име компаније ставља у шири контекст. Догађаји нису сами себи сврха, већ се организују да би привукли пажњу и придобили наклоност циљне јавности за одређени производ, услугу или идеју. Због тога је потребно одредити циљ, циљне групе, обезбедити њихово присуство адекватном кампањом и пренети одређену поруку.

У зависности од врсте догађаја, јавности се на овај начин могу показати вредности компаније, у шта она верује и који су њени циљеви, какав је њен однос према друштву итд. У исто време, она добија публицитет, гради имиџ и репутацију.

Успешан догађај ће оставити публику импресионирану, инспирисану и са подржавајућим ставом према организатору. Недовољно испланиран догађај може да остави присутне немотивисанима или да остави лош утисак и непрофесионалност. Планирање специјалних догађаја је захтеван пројекат, јер јавност жели узбуђење, едукацију, очекује да чује етички став компаније и да понесе са собом искуство да су награђени, поучени и да су се добро забавили.

Андријана Митровић, оснивач Агенција за односе са јавношћу, маркетинг и комуникације РЕПУТАЦИЈА

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: