Aktivna Srbija: Saopštenje za javnost

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Лесковац је, од преузимања одговорности коалиције око Српске напредне странке, до данас, променио своје лице и оденуо ново рухо. Постао је град који расте и развија се, град нове енергије и духа, са перспективом боље будућности.

То се види у свим сферама живота, у култури, спорту, подршци основним и средњим школама, пољопривреди и пре свега, односу према младима и деци.

Све ово је урађено изузетним залагањем, посвећеношћу и енергијом запослених у лесковачкој локалној самоуправи и организацијом и преданошћу првог човека СНС и градоначелника Лесковца, др Горана Цветановића.

Више је него видљиво његово политичко искуство, његова енергија, предузетнички дух и љубав према Лесковцу.

Желимо да напоменемо поред свих достигнућа лесковачке самоуправе, и две ствари које говоре о односу локалне самоуправе и градоначелника према даљој будућности, а то су:

  • Лесковачка самоуправа је урбанистички уредила сва насељена места која су предвиђена Просторним планом републике Србије. Урбанистички планови су поглед у будућност. Тиме је омогућено планско уређење функција сваког насељеног места и омогућена реализација заједничких потреба грађана Лесковца.
  • Улице у лесковцу, поред видљивог, површинског слоја, асфалта, сада имају уређене доње слојеве. Километри и километри азбестних водоводних цеви је замењено, уређена је канализација, постављене су каналице за телекомуникационе водове, цеви за развод земног гаса. Непосредно, следи уређење канализације за многа насељена места лесковачке котлине.

Србија и Лесковац морају да наставе овим путем. Путем економског развоја и просперитета.

Избори 21.6.2020. године, нису само мера нашег личног односа према грађанској одговорности, већ и односа према будућности.

Зато позивамо све грађанке и грађане да изађу на предстојеће изборе и заокуже број 1, за децу Србије, за децу Лесковца.

 

Лесковац, 18.6.2020.                                                              Председник ГО АС Лесковац

Милош Илић

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: