Gradski odbor SNS Leskovac najoštrije osuđuje nasilno ponašanje i vandalizam

Loading

Лесковац: Седиште ГО СНС

ЛЕСКОВАЦ – Чланови Градског одбора Српске напредне странке на челу са председником др сци. мед. Гораном Цветановићем најоштрије осуђују вандализам, насилни упад у Народну скупштину и уништавање јавне имовине који су се нажалост догодили јуче у престоници. У демократском друштву протести јесу легитиман начин за изражавање ставова, незадовољства и неслагања. Међутим, јучерашњи немили догађаји на улицама Београда немају никакве везе са демократијом и фер политичком борбом, они представљају напад на нашу државу, покушај дестабилизације и насилно преузимање власти, јер та иста опозиција на изборима није добила поверење грађана. Грађани су своју вољу показали на изборима изабравши политичку опцију чији програм подржавају јер знају да са Српском напредном странком Србија иде правим путем развоја, стабилности и просперитета. Да представници такозване опозиције истински брину за добробит грађана не би угрожавали њихову безбедност „спонтаним“ окупљањем без поштовања мера превенција и заштите, не би подстекивали на нереде и доводили у опасност малу децу, угрожавајући притом одвећ тешку епидемиолошку ситуацију.

Protest (sa sajta JUGmedie)

Синоћ су демагози још једном показали своје право насилничко лице у још једном неуспелом покушају да се наруше демократске вредности и правни поредак који председник Александар Вучић годинама гради. Поштовање мера превенције и дисциплина су и даље начин на који сви грађани могу да допринесу тешкој борби против вируса корона у коју је наша држава уложила велике напоре и ресурсе, а неодговорно, бахато и насилно понашање представника опозиције нимало не доприносе тој борби.

Апелујемо на све грађана да поштују мере заштите и превенције, да носе заштитне маске и ненасилним, демократским путем искажу своје ставове што је загарантовано Уставом и законима Републике Србије. Наша је обавеза да покажемо да смо снажни и јединствени у одбрани стабилне и сигурне будућности наше деце.

Извор: Саопштење ГО СНС Лесковац

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor