Bojnik: U gradnju pič terena uloženo više od 4,8 miliona dinara

Loading

BOJNIK – Radovi na završetku novog mini pič terena u Bojniku se bliže kraju, kazao je u izjavi dosadašnji predsednik SO Bojnik Dejan Stojanović. On je dodao da je do sada zamenjena veštačka trava, urađena je rasveta za ceo kompleks, a pristupilo se je i farbanju ograde, kako bi se stvorili bezbednosni uslovi s jedne i zaustavljanje uništavanja ovog prostora od strane stanovnika susednog naselja sa druge strane.

Kako ističe Stojanović, ovaj pič teren je prvi put rađen 2010. godine, ali je nebrigom meštana vrlo brzo uništen tako da je opština Bojnik, kao odgovorna lokalna samouprava iz budžeta izdvojila sumu od  milion i osamstotina šezdeset hiljada dinara, a Ministarstvo omladine i sporta je 3 miliona dinara u gradnju terena uloženo četiri miliona i osamstotina šezdeset hiljada dinara.

Na ovaj način  stvorili su se  uslovi za bavljenje sportom mladih i negovanje zdravih stilova života. Stojanović je uputio apel građanima da čuvaju ovaj teren, a u tom cilju biće organizovana i čuvarska služba.

Bratislav Lekić/TV 4S

 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: