Srednja tehnička škola “Vožd Karađorđe: “Bez alata nema zanata”

Loading

LEBANE – Srednja tehnička škola „Vožd Karađorđe“ u Lebanu dobila je 3.142.770.00 dinara od Ministarstva pravde za projekat „Bez alata nema zanata“.

„Naša škola je na konkursu, koje je raspisalo Ministarstvo pravde, dobila 3.142.770.00 dinara. Dobijena sredstva upotrebićemo za poboljšanje kvaliteta obrazovanja tako što ćemo nabaviti savremena učila za sva područja rada u školi. Projektom je planirana nabavka motornog vozila za obuku, nabavka računarke opreme, alata, pribora i opreme za mašinsku radionicu kao i stubnu bušilicu za potrebe dualnog obrazovanja“ – kazao je Mirko Pešić, direktor Srednje tehničke škole u Lebanu.

Srednja tehnička škola „Vožd Karađorđe“ u Lebanu je društvena ustanova za obavljanje delatnosti u oblasti srednjeg obrazovanja i vaspitanja. U njoj se obrazuju kadrovi trećeg i četvrtog stepena stručne spreme u područjima rada Mašinstvo i obrada metala, Saobraćaj i Ekonomija pravo i administracija, sa ukupno 6 obrazovnih profila: Mašinski tehničar za motorna vozila, Mehaničar za grejnu i rashladnu tehniku, Automehaničar, Autolimar, Finansijski tehničar i Tehničar drumskog saobraćaja.

Info centar juga

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: