PRIMER ZA UGLED: Najstariji Leskovčanin Aleksandar Stojanović proslavio 102. rođendan

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Данас је Александар Стојановић, најстарији Лесковчанин, прославио 102. рођендан!

Заменик председника Скупштине града Милун Динић, који је данас посетио Стојановића захвалио се господину Стојановићу на доброчинству и хуманости и пожелео му много здравља и пуно насмејаних дана, да живи још много година.

Он је пренео честитке и поздраве и од стране градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића који је овом доброчинитељу пожелео све најбоље у животу, јер Александар Стојановић није само пример хуманости, него и позитивног става према животу, елана и воље, човек на кога сви треба да се угледају.

АЛЕКСАНДАР СТОЈАНОВИЋ: снимак са прославе 101. рођендана

Подсетимо, Александар Стојановић је терзија у пензији, који је доживео дубоку старост не губећи вољу за животом и позитивном енергијом.

Он је користио сваку прилику да помогне свом граду и својим суграђанима.

Када су Србију захватиле велике поплаве 2014. године, Александар Стојановић је посетио седиште града и донирао 100.000 динара за поплављена подручја.

СЛАВЉЕНИК: Александар Стојановић (фото: 102. рођендан)

Учесник је бројних хуманитарних акција, свакодневно помаже деци, материјално угроженима…

Када је почела борба против заразне болести Ковид-19, међу првима је извршио уплату, на донаторски рачун града Лесковца, суме од 200.000 динара, донације која је дата од срца.

Сви ови примери говоре да је Октобарска награда града Лесковца, чији је носилац господин Стојановић, отишла у праве руке.

Извор: званични сајт града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor