ORGANIZACIJA “POKRENI ŽIVOT”: Pomoć porodici Stojanović iz Ravnog Dela

Loading

VLASOTINCE – Nemaju mnogo, a još manje žele… Porodicu Stojanović: majka Natalija, sinovi Predrag i Lazar i ćerka Ivana. Braća Stojanović pohađaju Osnovnu školu “Karađorđev Petrović” u Kruševici.

Peđa i Lazar su među najboljima u školi i imaju veliku želju da nastave dalje sa školovanjem gde će Humanitarna organizacija “Pokreni Život” da ih podrži maksimalno i pomogne im u skladu sa mogućnostima.

Nepristupačan put kojeg često kiša odnosi dodatno im otežava odlazak u školu. Oronula kuća, koju drže “stubovi” napravljeni od stabala, je ognjište i kutak porodice Stojanović.

“Kada smo prešli most iznad Boljare put koji smo zatekli nas je ostavio bez teksta, iskopan i nepristupačan i za terenska vozila, a kamoli limuzine. I u ovim sušnim vremenima put je u jako lošem stanju, a možemo samo da zamislimo kako je to posle prvog snega ili prve veće kiše.

Skromna porodica Stojanović želi samo jedno, krov nad glavom…  Uslovi u kojima živi ova porodica su krajnje nehumani, te iz tog razloga želimo da uputimo apel svim ljudima dobre volje, koji su u mogućnosti da podrže porodicu Stojanović i omoguće im bolje uslove za život jer oni zaista to zaslužuju!

Vrednost akcije: 11.000,00din

Novac možete uplatiti na sledeći način:⬇️
Primalac: H.O. Pokreni Život
Svrha: Za porodicu Stojanović
Dinarski: 165-7010855807-48
IBAN(EUR): RS351657010855831-73
PayPal.me/pokrenizivot

 

НАПОМЕНА: Пројекат – Култура и образовање у време интернета. Овај садржај део је пројекта који је суфинансирала општина Власотинце. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.“ (Уговор о додели средстава из буџета општине Власотинце). Напомена: видети сајт (поглавље о Власотинцу)

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor