VATROGASNO-SPASILAČKA JEDINICA MUP-a: Dobili opremu vrednu 700.000 evra

Loading

LESKOVAC – Vatrogasno-spasilačka jedinica Odeljenja za vanredne situacije  MUP-a Leskovac, zahvaljujući resornom ministarstvu, dobila je najsavremenija vozila, a u cilju povećanja efikasnosti, a samim tim i bezbednosti na području Jablaničkog okruga ističe načelnik Odeljenja za vanredne situacije MUP-a Leskovac Ivica Ranđelović.

On je, u izjavi za TV 4S kazao ,,da je u samo tri vozila tokom prethodne godine uloženo oko 700.000 evra, a Odeljenje za vanredne situacije u Leskovcu koje obuhvata ceo Jablanički okrug dobilo je i terenska vozila i najsavremeniju opremu kako bi što brže i efikasnije moglo da reaguje na ovoj dosta razuđenoj teritoriji”. Tokom ove godine nabavka vozila i opreme je zaustavljena sa izbijanjem virusa kovid 19, ali Ranđelović podvlači da je Ministarstvo unutrašnjih poslova prepoznalo potrebu osavremenjivanja voznog parka.

Ranđelović je dodao da i svih šest lokalnih samouprava Jablaničkog okruga daje logističku i materijalnu pomoć i da Odeljenje za vanredne situacije sa njima ima odličnu saradnju.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: