Jelena Đokić, profesorica OŠ “Osmi oktobar”:  Bezbednost dece i sramni komentar!

Loading

JELENA ĐOKIĆ, PONOS RODNOG GRADA, POZNATA PROFESORICA SRPSKOG JEZIKA, IZUZETNO AKTIVNA U REALIZACIJI BROJNIH HUMANITARNIH AKCIJA

VLASOTINCE – U jednom sramnom tekstu, godpođa čije ime nije dostojno spominjanja prozvala je osobu koji je bezbednost dece postavio na nivo o kome ona može samo da sanja. Na Konferenciji o bezbednosti dece održanoj pre godinu dana u Subotici, premijerka Ana Brnabić nakon razgovora sa Igor Jurić.

Odgovorila je doslovce: “Nakon razgovora sa osnivačem @TijanaJuricFnd shvatila sam da mi zaista ništa kao država nismo učinili da poboljšamo bezbednost nestale i stradale dece”U narednim danima pozvaćemo i preduzeti sve mere koje @TijanaJuricFnd predlaže kako bi zajedno pomogli I učinili sve da sistem zaštite dece @AMBERAlert sprovede na najbolji mogući način. Godina je prošla Danas imamo radnu grupu koja će štititi našu decu u toj grupi nema Igora Jurića.Jedna zla žena tumači njegovu brigu o nestalima i deci kao igru u kojoj se on igra pravnika, sudije, političara.Da je zla žena koja je član te grupe o zaštiti dece prisustvovala jednoj tribini @TijanaJuricFnd shvatila bi koliko ne zna. Koliko je teško da pred roditeljima govorite na koji način da zaštite svoju decu. Saznala bi da se deca ne javljaju onima kojima ne veruju. Shvatila bi da politika i deca ne idu zajedno. Da materjalno nije što i život deteta. Ne bi shvatila samo jedno da ljudi kojima su deca oteta, nestala, stradala , ne žive, ne spavaju već traže razlog da nastave put kojim bi njihova deca hodala. Vi ne znate kako jedan čovek dostojanstveno podnosi sve vaše beskompromisne igre. Vi ne znate kako je gledati oči u oči ubicu svog deteta. Vi, VI NIŠTA NE ZNATE. Samo još decu niste pokvarili.

Napomena: Sa FB profila profesorice Jelene Đokić

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor