Jugmedia: Ko su pobednici foto konkursa „Moj kraj kroz kameru mobilnog telefona”

Loading

Najlepša fotografija na konkursu JUGmedie: autor Kristina Kika Janjić

LESKOVAC – Pobednik foto konkursa Jugmedie pod nazivom „Moj kraj kroz kameru mobilnog telefona” je Kristina Kika Janjić, čija se pobednička fotografija nastala na Brestovačkom jezeru nalazi na naslovnoj fotografiji teksta, drugo mesto osvojio je Stefan Kostić, a treće Milan Radovanović.

Drugo mesto: Stefan Kostić

Zahvaljujući fotografijama koje su poslali, njih troje su osvojili novčane nagrade, a stručni žiri u sastavu Milorad Milićević, Rade Filipović i Predrag Zdravković Sole, imali su težak zadatak da pored 1.000 fotografija autora iz celog Jablaničkog okruga, odaberu one najbolje.

Treće mesto: Milan Radovanović

Pored prve tri nagrađene fotografije, žiri je odabrao i nekoliko fotografija koje su pohvaljene i koje će biti nagrađene knjigom Zorana Jovanovića „Zov“.

Dobitnici će nagrade moći da preuzmu u prostorijama redakcije Jugmedie, u ponedeljak od 11 časova.

Podsetimo, bez obzira na takmičenje, sve fotografije koje ste nam poslali biće objavljene na našem Instagramu i Fejsbuk profilu i uz vaš potpis korišćene za potrebe našeg portala.

Čestitamo svima i hvala na ovolikom odazivu i poverenju, a u nastavku teksta možete pogledati galeriju pohvaljenih fotografija.

Autori pohvaljenih fotografija su Miloš Miladinović, Ružica Filipović, Kika Janjić, Luka Čabarkapa, Marko Kostić, Danica Stojanović, Uroš Stančić i Marija Trajković – objavljeno je na sajtu agencije JUGmedia.

Recommended For You

About the Author: Medija centar 016

Ostavite odgovor