POBEDNICI VIDEO KONKURSA “Upoznaj moj zavičaj” Narodne biblioteke “Radoje Domanović” u Leskovcu

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Народна библиотека „Радоје Домановић“ у Лесковцу у петак, 18септембра 2020. године у 12.00 часова организује онлајн проглашење победника, доделу награда и похвале учесницима Видео-конкурса „Упознај мој завичај“.

Одлука о најбољем раду донета је на основу укупног броја прегледа и реакција од стране публике на YouTube каналу https://www.youtube.com/channel/UCDOG3Uht8ZSM4jCz-ENLRQQ и друштвеним мрежама Библиотеке (Фејсбук: @leskovac.biblioteka; Инстаграм: @lebiblioteka; Твитер: @nbleskovac).

Жири је донео одлуке о најупешнијим радовима, а његови чланови били су: Радисав Филиповић, председник жирија, мајстор фотографије Фото-савеза Србије, сниматељ, члан Удружења ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Србије и председник Фото-клуба Лесковац; Мирољуб Радивојевић, самостални стручни сарадник у Туристичкој организацији у Лесковцу у сектору за промоцију и унапређење туризма; Јелена Стојановић, дипломирани библиотекар лесковачке Библиотеке. 

Током интернет догађаја обратиће се директорка Библиотеке гђа Весна Илић, чланови жирија и аутори награђених радова. Овај догађај, као и филм под називом „Упознај мој завичај“, направљен од свих видео-записа који су пристигли на конкурс, можете пратити на YouTube каналу и друштвеним мрежама Библиотеке.

 Награђене фотографије:

 Прва награда на основу укупног броја реакција на интернет порталима Библиотеке

Владана Рајковић – „Књажевац“

Посебна награда организатора за истакнуто ангажовање на припреми и реализацији рада за конкурс

Уна Вељковић –„О Књажевцу“

Похвала за савремени приступ и спонтаност у раду

Лазар Цветановић, Лесковац – „Лазаревим очима“

 Похвала за режију

ОШ „Вук Караџић“, Краљево – „Првак – туристички водич“

 Похвала за фотографију

Даница Крстић – „Село Дрводеља“

 Похвала за сценарио

Тијана Пешић и Ива Станковић – „Градашница“

С поштовањем,

Народна библиотека “Радоје Домановић”, Булевар ослобођења 61

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor