AKTUELNO U VLASOTINCU: Na sednici SO 21. septembra biće izabrani novi direktori

Loading

VLASOTINCE: Zbog aktuelne situacije, sednice SO biće održana u bioskopskoj sali Kulturnog centra

VLASOTINCE – Predsednik SO Vlasotince Milan Jović sazvao je 2. sednicu Skupštine, u ponedeljak, 21. septembra, od 15 sati u  bioskopskoj sali Kulturnog centra Vlasotince. Razmatraće 46 tačaka.

Na dnevnom redu će se između ostalog naći predlozi Rešenja o prestanku mandata predsednika i članova Opštinske  Izborne komisije opštine Vlasotince i imenovanju novog predsednika i članova Opštinske izborne komisije opštine Vlasotince, u stalnom sastavu, kao i Odluke  o potvrđivanju mandata odbornika Skupštine opštine. Odbornici će glasati o razrešenju zamenika Opštinskog pravobranioca opštine Vlasotince, kao i o postavljanju Opštinskog pravobranioca opštine Vlasotince. Još jedna od tačaka biće i predlog Rešenja o prestanku funkcije vršioca dužnosti direktora SRC „Vlasina“ Vlasotince“, kao i imenovanje  vršioca dužnosti  direktora SRC „Vlasina“ Vlasotince.

Na dnevnom redu naći će se i predlog Rešenja o razrešenju direktora Kulturnog centra Vlasotince  i imenovanje  vršioca dužnosti  direktora KC Vlasotince. Takođe, jedna od tačaka biće i prestanak mandata članova Upravnog odbora PU „Milka Dimanić“ Vlasotince i imenovanju novih članova, ali i prestanak mandata članova Upravnog odbora Turističke organizacije  opštine  Vlasotince  i imenovanju novih članova, i prestanak mandata člana Upravnog odbora  Sportsko rekreativnog centra  „Vlasina“ Vlasotince i imenovanju novog člana.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: