HUMANITARNA ORGANIZACIJA “POKRENI ŽIVOT”: Donirali 1.000 maski Gimnaziji Leskovac

Loading

HUMANOST NA DELU: ČESTITAMO ORGANIZACIJI “POKRENI ŽIVOT”

LESKOVAC – Humanitarna organizacija “Pokreni Život” donirala je Gimnaziji Leskovac 1000 komada zaštitnih maski i paket dezinfekcionih sredstava.

“Smatramo da je od velikog značaja da u doba pandemije podržimo obrazovne ustanove i sprovođenjem ovakvih akcija sprečimo širenje korona virusa i zaštitimo i naše mlađe sugrađane. Ovde nije kraj, nastavićemo sa sprovođenjem akcije i podrškom obrazovnim ustanovama i u narednom periodu.
Ispred Učeničkog parlamenta Gimnazije Leskovac zahvalila se Sofija Belenzada.
Sledeće nedelje članovi Humanitarne organizacije “Pokreni Život” doniraće istu količinu sredstava i Ekonomskoj školi. Ovu aktivnost podržali su apoteka “Sveti Sava” i preduzeće “Zemix d.o.o”
Humanitarna organizacija “Pokreni Život” donirala je leskovačkoj Gimnaziji 1000 komada zaštitnih maski i paket dezinfekcionih sredstava.
“Smatramo da je od velikog značaja da u doba pandemije podržimo obrazovne ustanove i sprovođenjem ovakvih akcija, sprečimo širenje korona virusa i zaštitimo i naše mlađe sugrađane. Ovde nije kraj, nastavićemo sa sprovođenjem akcije i podrškom obrazovnim ustanovama i u narednom periodu.
Hvala direktorki škole Dragani Cvetanović na srdačnom dočeku i gostoprimstvu. 

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor