UDRUŽENJE „SEVAP“ I OKK „VLASOTINCE“: „Trojka iz čaršije“, humanitarna akcija za malu Lanu Jovanović

Loading

VLASOTINCE – Udruženje Sevap i OKK Vlasotince sproveli su humanitarnu akciju i sportsko nadmetanje pod nazivom „Trojka iz čaršiju“, čiji je cilj bio prikupljanje sredstava za malu Lanu Jovanović, jer je potrebno još malo novca za terapiju koju treba da primi pre prvog rođendana. Lana boluje od spinalne mišine atrofije.

-Svi koji su želeli takmičili su se u šutiranju trojki, pobednici su osvojili medalje i majice. Takmičenje je organizovano bilo i u slobodnim bacanjima, a svakome ko pobedi nekog od prvotimaca OKK Vlasotince u bacanju pet od pet sledovali su majca i bedž, rekao je Kristijan Kocić iz Udruženja Sevap.

U OKK Vlasotince dodaju da su se i njihove mlađe selekcije takmičile u basketu. „Trojka iz čašiju“ je danas prvi put organizovana,  ali predstavnici obeju organizacija kažu da će to postati tradicionalna humanitarna akcija, kada za tim bude bilo potrebe.

НАПОМЕНА: Пројекат – Култура и образовање у време интернета. Овај садржај део је пројекта који је суфинансирала општина Власотинце. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.“ (Уговор о додели средстава из буџета општине Власотинце). Напомена: видети сајт (поглавље о Власотинцу)

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor