AK “VLASOTINCE”: Trener Predrag Filipović osvojio prvo mesto u uzbidljivom finišu!

Loading

VLASOTINCE – Juče je u Kruševcu održavno prvenstvo u hodanju na stazi za sve kategorije. Posle 5 godina, u vitrine AK Vlasotince vratile su se medalje sa državnih prvenstava u disciplini sportskog hodanja.

Nikola Kocić, mladji pionir, osvojio je 2. mesto ličnim rekordom na 1000m 5:46,8 ( februara u dvorani je nepravedno diskvalifikovan iako je prvi prvi prošao kroz cilj).
Mladje pionirke su u najmasovnijoj trci ostavrile takodje lične rekorde i to: Mila Jovanović je bila na korak od medalje (4. mesto) sa 5:08,5 i Andjela Djikić 6. mesto sa 5:56,8 ( poboljšala vreme za više od 1 minute sa državnog prvenstva u dvorani).
Starije pionirke su prvi put učestvovale u ovoj disciplini i na stazi od 2000m uspešno su debitovale: Jovana Kocić je osvojila 8. mesto sa 14:16, a Dijana Curčić 9. mesto sa 16:06.
U glavnoj trci dana, trener AK Vlasotince Predrag Filipovic osvojio je 1. mesto u uzbudljivom finišu na 10000m sa 52:56,5 i za manje od sekunde pobedio velikog prijatelja iz Pirota Krstovića.
Sa dve medalje: 1 zlatna i 1 srebrna, AK klub “Vlasotince” je na ovom prvenstvu poneo epitet najuspesnijeg – saopštavaju iz kluba.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: