УДРУЖЕЊЕ “АРTИЗАН”: Конкурс за колективну изложбу “Вратимо се коренима”

Loading

ВЛАСОТИНЦЕ – Удружење Артизан, под покровитељством општине Власотинце и уз помоћ Културног центра Власотинца, расписује конкурс за колективно излагање на изложби „Вратимо се коренима“ (Back to the roots).

Циљ изложбе је да допринесе развоју савременог стваралаштва и стварање позитивне климе за афирмацију и подстрек младих уметника и њиховог деловања, са тежњом ка повезивању традиционалних вредности и наслеђа који су у спрези са савременим стваралаштвом.
Ова изложба ће бити реализована у галерији Културног центра у Власотинцу, на Нешићевом кеју.
На конкурс је потребно послати:

Фотографије до 3 рада на задату тему у JPG формату, резолуције 300dpi и личне податке са уметничком биографијом на email: artizan.vl@gmail.com, са насловом „Вратимо се коренима“, најкасније до 31. 10. 2020. године до поноћи.

Фотографије радова је потребно послати са следећим подацима:

1. Аутор: Име и презиме

2. Година рођења:

3. Контакт: email, телефон, адреса

4. Назив дела, година настанка, техника, медиј, димензије

Дозвољене су све технике: цртеж, слика, акварел, графика, скулптура, фотографија, дигитални радови, мозаик, колаж…

Имена одабраних аутора биће објављена након жирирања, 1. новембра, путем мејла који доставите у пријави. Изложба ће бити отворена око 15. новембра 2020. године. Тачан термин отварања биће накнадно објављен.
Радови који прођу жирирање морају бити урамљени или адекватно опремљени. Организатор не сноси одговорност у случају оштете рада, уколико рад није био квалитетно опремљен.
Уметници који прођу жирирање у обавези су да донесу радове у заказаном року у галерију Културног центра.
Пријављивањем на конкурс прихватате све услове организатора изложбе, који су наведени у конкурсу. Удружење Артизан има за циљ промовисањемладих уметника и уметничког стваралаштва. Уметници чији се рад промовише су из домена ликовних и примењених уметности, студенти уметничких факултета, самостални уметници, као и неафирмисани слободни уметници.
Опис фотографије није доступан.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: