LESKOVAC: Održana 37. sednica Saveta za razvoj grada

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Одржана је  37. седница Савета за развој града којој су присуствовали чланови Савета као и локални привредици и предузетници.

На седници Савета усвојен је финални евалуациони извештај BFC SEE сертификата од стране НАЛЕД-а, у оквиру које је констатовано да је од 10, Лесковац испунио 6 критеријума са 100%, и по четврти пут добили сертификат о повољном пословном окружењу са 96,33% испуњености критеријума.

Усвојена је и одлука о локалним комуналним таксама, као и активности и динамике рада Савета и формирање групе за измену Пословника о раду Савета.

На почетку седнице Савета, у име присутних, говорио је Зоран Димитријевић, члан Савета, који је истакао „Овом приликом желим да, у име привредника и своје лично име, искажем поштовање према досадашњем раду, као и пуну подршку за даљи рад у стварању још бољег привредног амбијента. Оно што посебно желим да истакнем, и што је мене мотивисало да данас будем овде, јесте тимски рад представника града на стварању привредног амбијента, сталан, континуиран рад, сталне промене у тиму, укључујући и давање прилике младим образованим људима да искажу своје знање, енергију. Похвалио бих и сталан обилазак привредника на терену од најмање занатске радње, што је подједнако важно као и велики привредни субјекат. Свима је поклоњена пажња, помоћ, за још бољи рад. Tим који данас води овај град је најуспешнији, са свим одликама европског града, са добром праксом и привредним окружењем, и зато ми је задовољство да искуством и знањем подржим овај тим, и позивам све вас да дамо допринос у стварању још бољег привредног амбијента”, објављено је на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor