MEĐUNARODNI DAN BORBE PROTIV SIROMAŠTVA: Akcija Foruma žena GrO SNS

Loading

ЛЕСКОВАЦЧланице Форума жена ГрО СНС у Лесковцу, на данашњи дан када се широм света обележава Међународни дан борбе против сиромаштва, организовале су акцију прикупљања ношених ствари, за све узрасте и за оба пола, од дечје гардеробе до гардеробе и обуће за одрасле, коју су сортирале, разврстале и упаковале са натписом ког је узраста и за који пол.
Гардеробу, као и играчке, биће дониране Центру за социјални рад у Лесковцу, који ће поделити својим најугроженијим корисницима. На данашњи дан чланице Форума жена посетиле су и Прихватилиште за жене и децу жртве насиља у породици, и донирале Прихватилишту женску и дечиу гардеробу.
Једној од штићеница Сигурне куће у Лесковцу, данас је рођендан, чланице Форума жена ГрО СНС Лесковац, честитале су јој скромним поклоном, што је жена са огромном захвалношћу прихватила и са сузама у очима, јер како каже ретко када су јој људи из њеног окружења честитали, па је наш гест њој лично, био јако емотиван.
„Наше мало некоме значи много-парола је којом се, у нашем раду водимо и којом смо дошле до бројних породица, посетивши их и помогавши им, како у Лесковцу, тако и породица у најудаљенијим местима у околини,“ – казала је председница Форума жена у Лесковцу Кристина Васиљковић.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor