DUŠAN MILJKOVIĆ, osnivač Humanitarne organizacije “Pokreni život”: Uspela akcija u centru Leskovca

Loading

LESKOVAC – Na platou kod spomenika Tomi Zdravkoviću danas je Humanitarna organizacija “Pokreni život” organizovala humanitarni bazar. Na bazaru koji je imao odličan odziv sponzora i građana mogle su da se kupe igračke,slatkiši, garderoba, patike i još mnoštvo sitnica.

U nagradnoj igri, koja je osmišljena ovim povodom, mogle su da se osvoje i vredne nagrade.

U okviru bazara deca su uživala uz muziku koja se čula sa razglasa, a za njihovu zabavu bili su zaduženi mnogi animatori.

Bazar je upriličen kako bi se sakupila novčana pomoć za teško obolele mališane Janka Petrovića iz Aranđelovca i Ognjena Stojanovića iz Bratmilovca.

Kako je istakao osnivač Humanitarne organizacije “Pokreni život” Dušan Miljković prodajni bazar ne samo da je izazvao interesovanje leskovčana, već je okupio i brojne sponzore i građane koji su uzeli učešće. On je dodao da je za lečenje oba mališana potrebna svota od po 90.000 evra i da je ovo je mogućnost da se pomogne i iskaže humanost i solidarnost .

Kako je naglasio Miljković, na ovom humanitarnom bazaru očekuje se da će biti prikupljeno oko 300.000 dinara – prenela je TV 4S.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor