GRADSKO VEĆE LESKOVAC: Sednica po “hitnom postupku” zbog gradskog stadiona!

Loading

LESKOVAC – U Leskovcu je po hitnom postupku održana sednice Gradskog veća, a nadnevnog reda bila je samo jedna tačka Predlog izmene i dopune Plana nabavki za ovu godinu.

Kako je u obrazloženju kazao šef Odeljenja za javne nabavke Zoran Novaković, grad Leskovac je sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije potpisao Sporazum 21. ovog meseca o zajedničkom sprovođenju javne nabavke, odnosno usluge izrade projekta za izvođenje radova na objektu Gradskog stadiona ,,Dubočica”.

Novaković je dodao da je u skladu sa tim potrebno da se izvrši izmena i dopuna plana javnih nabavki i ista objavi na Portalu ovog odeljenja i da se planu doda vrednost radova koja je procenjena na 2.054.944.997,84 dinara.

Kako je istakao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ova izmena i dopuna mora se naći i pred odbornicima Gradske skupštine. On je istovremeno izrekao i kritiku ovakvom postupku Odeljenja za javne nabavke jer u Zaječaru gde će se graditi takođe stadion odluku potpisuje gradonačelnik, a u Loznici Gradsko veće.

Gradsko veće obratilo se predsedniku Gradske skupštine Aleksandru Đuroviću da po hitnom postupku zakaže sednicu za ponedeljak 26. oktobar u 9 sati, kako bi se verifikovala ova izmena i dopuna prenosi TV 4S.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor