ЈЕДАН ГЛУМАЦ ПОЗИТИВАН: Прекинуто снимање филма „Било једном у Србији“

Loading

ЛЕСКОВАЦЕкипа филма ”Било једном у Србији” саопштава да је 25.10.2020.  (јуче) обустављено снимање филма, пошто је установљено да је један члан филмске екипе позитиван на ковид 19, саопштено је данас.

Југмедиа сазнаје да је реч у глумцу Ивану Бекјареву и снимање је обустављено 5 дана пре планираног завршетка јесењег снимања

“Према упутствима Института за јавно здравље Лесковац и процедурама прописаним од стране Филмског центра Србије, а према Европској конвенцији о превенцији болести, моментано смо обуставили снимање. Наредних дана ћемо пратити здравствено стање чланова филмске екипе, посебно оних који су имали директан контакт са оболелим глумцем, и после тога, а сагласно епидемиолошкој ситуацији и временским условима, донети одлуку о евентуалном наставку снимања. Нашем оболелом колеги желимо брз опоравак”, наводи се у саопштењу достављеном јуГмедиу, које је потписао Жарко Бојанић, координатор продукције/Ковид менаџер.

Да подсетимо, филм “Било једном у Србији” је сага о златном добу Лесковца између два велика рата и снима се у Лесковцу и околини. Према изјави Бојанића, снимање филма наставиће се у пролеће.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: