VLASOTINCE: Javna rasprava o budžetu opštine za 2021. godinu

Loading

VLASOTINCE: CENTAR GRADA – SNIMAK IZ VAZDUHA

VLASOTINCEGrađani, stručna javnost, predstavnici udruženja i druge zainteresovane strane mogu učestvovati u javnoj raspravi o Nacrtu odluke o budžetu opštine Vlasotince za 2021. godinu do 15. novembra.

Primedbe i sugestije dostavljaju se Opštinskoj upravi opštine Vlasotince – Odeljenju za budžet, finansije, privredu i društvene delatnosti opštine Vlasotince, na mejl rukovodioca odeljenja Saše Mihajlovića,  sasa.m@vlasotince.org.rs  i poštom na adresu Opštinska uprava opštine Vlasotince, Trg oslobođenja 12, 16210 Vlasotince.

Nakon isteka roka, 16. novembra, s početkom u 10 sati, biće održan vebinar, odnosno on line rasprava. Građani zainteresovani za učešće na ovom sastanku treba da prijave na elektronsku poštu sasa.m@vlasotince.org.rs, najkasnije do 13.11.2020. godine.

Opštinsko veće opštine Vlasotince poziva sve građane, udruženja kao i stručnu javnost da se upoznaju sa radnim tekstom Nacrta odluke o budžetu opštine Vlasotince za 2021.godinu i da daju predloge, sugestije i komentare. Tekst nacrta nalazi se na linku https://vlasotince.rs/javni-poziv-za-ucesce-u-javnoj-raspravi-o-nacrtu-odluke-o-budzetu-opstine-vlasotince-za-2021-god/

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: