LESKOVAC: Apel dr Gorana Cvetanovića sugrađanima povodom zadušnica

Loading

ЛЕСКОВАЦ – Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је поводом сутрашњих задушница свим Лесковчанима упутио апел да се одговорно понашају и тиме заштите своје, здравље својих најближих и свих становника нашег града:

„Последња два месеца наш град има најповољнију епидемиолошку ситуацију у Србији. Нажалост, како се стање на овом пољу у нашој земљи погоршава и дневно се бележи преко 2000 оболелих, и у Лесковцу смо последња два дана забележили благо погоршање.

Јуче је на територији нашег града регистровано 18, а данас 9 лица која су оболела од КОВИД-а 19. Потрудимо се сви заједно да Лесковац и даље буде један од градова који имају најмањи број новозаражених и покушајмо да достигнемо стање без нових случајева.

Помозимо себи, нашем граду и читавој Србији. На сутрашњим задушницама се немојте окупљати у великим групама, носите маске, одржавајте физичку дистанцу и покушајте да ове године обичаје везане за тај дан сведете на минимум. Већина нас се опустила, зато се морамо подсетити чињенице да нам је пре само неколико месеци било онемогућено нормално функционисање и да само својом одговорношћу можемо спречити да се то понови.“ – наводи се на званичном сајту Града Лесковца.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: