GRDELICA: Zamena vodovodne mreže u Železničkoj ulici

Loading

ГРДЕЛИЦА, ЛЕСКОВАЦЈавно комунално предузеће Грделица тренутно изводи радове на замени водоводне мреже у улици Железничка у дужини од 250 метара, профила цеви Ф90 и Ф200.

Замена цеви овухвата следеће радове: ископ, скидање старих цеви, постављање и спајање нових цеви, тампонирање песком на одговарајућу подлогу и враћање у првобитно стање. Укупна вредност радова износи 1,2 милиона динара.

Директор ЈКП „Грделица“ из Грделице Зоран Јовић на одржаној коференцији за медије овим поводом казао је да сада изводе радове, јер су обновили механизацију захваљујући градоначелнику др сци. мед. Горану Цветановићу и у то је уложено преко 75 милиона динара, као и да ће наставити са радовима овог типа и у наредном периоду.

„У 2021. години планирамо да наставимо са још већим улагањима, пре свега у санацији и изолацији резервоара у Дединој Бари, као и са израдом пројекта замене цементно-азбестних цеви од постројења у Градишту до Велике Грабовнице у дужини од око 30 км, чиме ће се у решити проблем недостатка притиска у летњим месецима у Грабовници и околним местима.“

Извор: званични сајт Града Лесковца

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: