LESKOVAC: Dr Vladimir Marković i dr Srđan Matić iz Saudijske Arabije vratili se u rоdni grad!

Loading

ДР ГОРАН ЦВЕТАНОВИЋ У РАЗГОВОРУ СА ДР ВЛАДИМИРОМ МАРКОВИЋЕМ И ДР СРЂАНОМ МАТИЋЕМ

ЛЕСКОВАЦ Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић данас се у свом кабинету састао са двојицом колега др Владимиром Марковићем, специјалостом оториноларингологије, и др Срђаном Матићем, специјалистом физикалне медицине и рехабилитације.

  • Повод данашњег састанка, којем је присуствовао и директор Дома здравља Лесковац др Славиша Божић, је размена искуства двојице признатих стручњака који су претходну годину провели радећи у Таифу, главном граду провинције Мека у Саудијској Арабији. Након стеченог знања, контаката и драгоцених искустава, како уско стручних, тако и праксе у борби против епидемије вируса корона, др Марковић и др Матић су се вратили у родни град, где ће на својим радним местима у Општој болници Лесковац допринети даљем раду ове здравствене институције.

Град Таиф је пети град по величини у Саудијској Арабији који важи за једно од најпопуларнијих туристичких центара са развијеним системом здравствене заштите и модерним установама. Др Владимир Марковић је радио у болници King Faisal, а др Срђан Матић у болници Abdulaziz.

Избор: званични сајт града Лесковца

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: