CRNA TRAVA: Tamara Perovići njen “Tamama blog” delili deci novogodišnje paketiće

Loading

ЦРНА ТРАВА: ДЕДА МРАЗ И ТАМАРА ПЕРОВИЋ ДЕЛИЛИ НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ – ФОТОГРАФИЈА ЗА УСПОМЕНУ

ЦРНА ТРАВА – У Црној Трави први пут су сва деца до петнаесте године добила новогодишње поклоне од „Деда Мраза“ захваљујући упорности породице Тамаре Перовић, њених пријатеља и донатора.

НЕУМОРНА ТАМАРА ПЕРОВИЋ И ЊЕН СУПРУГ (ДЕДА МРАЗ) – ПОРОДИЦА ЗА ПРИМЕР
  • – Пакетиће сам сакупила преко свог Инстаграм профила „Тамама блог“. Укупно је подељено 70 пакетића и њима су обухваћена деца узраста до 15 година на територији целе општине Црна Трава. Деци која живе у самој Црној Трави, поделили смо пакетића у центру, на тргу, а потом смо ишли по махалама да однесемо пакетиће деци која тамо живе“, каже Тамара Перовић, која уређује „Тамама блог“. Удружење грађана „Осмех“, које иначе брине о најстаријима на територији Црне Траве, уступило је њихово службено возило за ову сврху и оно је постао „Мразомобил“.
  • – Мој супруг Перица Николић костимирао се у „Деда Мраза“, а деца су се била одушевљена, нарочито по удаљеним махалама када им се Деда Мраз појавио у дворишту и на вратима домова у којима живе, додаје Перовићева.
  • Иначе, пакетићи садрже играчке, гардеробу, слаткише, козметику, креативне материјале, а направљени су од производа које је поклонило укупно 36 донатора.

Recommended For You

About the Author: danilo kocic

Ostavite odgovor

%d bloggers like this: